SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tanzim satış açıklaması! 'Fiyatlar yerine gelirse çekiliriz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili "Eğer fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama fiyatlar yerine gelmez de hala böyle

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tanzim satış açıklaması! 'Fiyatlar yerine gelirse çekiliriz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili "Eğer fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama fiyatlar yerine gelmez de hala böyle devam ederse biz daha da farklı adımlar atacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların, sürekli farklılıklarımızı kaşıması asla tesadüf değildir." dedi. Tanzim satışlarına ilişkin Erdoğan, şunları söyledi: "Benim vatandaşlarım simsarların elinden alındı. Fiyatlar tanzim satışlarda yüzde 50 düştü, daha da düşüyor. Eğer fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama fiyatlar yerine gelmez de hala böyle devam ederse biz daha da farklı adımlar atacağız." Erdoğan, "Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız." ifadesini kullandı.
"Türkiye haritasını renklere göre bölmedik"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz birileri gibi bölge, istismar siyaseti yapmadık. Biz hiçbir zaman Türkiye haritasını renklere göre bölmedik. Biz CHP gibi sadece belli illere, bölgelere, sadece sahil kenarlarına hapsolan bir parti olmadık." diye konuştu. (AA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.