SON DAKİKA
Hava Durumu

Dağ Yolunda Kesintisiz Hizmet

Osmangazi Belediyesi, sömestr ttili nedeniyle adeta akına uğrayan Uludağ'da olumsuz hava koşulları nedediyle ulaşımda sorun yaşanmaması için 24 sat a

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2012 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2012 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediyesi, sömestr ttili nedeniyle adeta akına uğrayan Uludağ'da olumsuz hava koşulları nedediyle ulaşımda sorun yaşanmaması için 24 sat aralıksız tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Uludağ Yolu'ndaki ekipleri ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerde vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele ekipleriyle 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Sömestr tatili nedeniyle adeta akına uğrayan beyaz cennet Uludağ'a ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmaması için 4 tuzlama ekibi, 2 grayder, 4 kazıcı kepçe ve 20 personelle 3 vardiya halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi ekiplerini denetleyen Başkan Mustafa Dündar, "Uludağ Bursamızın ve ülkemizin göz bebeği bir turizm merkezimiz.

Yarıyıl tatili ile birlikte yerli yabancı binlerce kişinin akın ettiği bir yer. Bizde Osmangazi Belediyesi olarak kent içinde olduğu gibi Uludağ yolunda da ulaşımın kar ve buzlanma nedeniyle aksamaması için aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak her durumda vatandaşımızın huzuru ve rahatı için hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. Başkan Dündar, zor şartlarda görevlerini aksatmadan sürdüren ekiplere de hem teşekkür etti hem de kolaylıklar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede hizmet veren Yiğitali Jandarma Karakolu'nu da ziyaret ederek askerlere moral verdi ve onlarla bir süre sohbet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.