SON DAKİKA
Hava Durumu

DEVA’dan Şehir Medya’ya ziyaret!

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Şehir Gazetesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
DEVA’dan Şehir Medya’ya ziyaret!


Bursa Şehir Gazetesi ziyaretinde Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’na partinin kuruluşundan bugüne yaşanan süreç ve kongrelerle ilgili çalışmaları anlatan DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz, devam eden ilçe kongreleri süreci ve il kongresi ile ilgili de yaptıkları çalışmaları aktardı.

Ali Babacan başkanlığında yeni bir siyaset anlayışı ile yola çıktıklarını, sıradan bir muhalefet anlayışının dışında yeni ve modern bir siyaset anlayışı ile yola devam edeceklerini ifade eden Özgöz, Bursa yerelinde de etkin bir siyaset anlayışı sergileyeceklerini aktardı.

Partinin ilçe kongrelerinin ve il kongresinin 1,5 ayda tamamlayacaklarını anlatan Özgöz, “Bizim kuruluş ve yola çıkışımızda teşkilatların yüzde 50 oranında bugüne kadar siyaset yapmamış insanlardan oluşması ilkesi var. Bu da o kitleleri buraya getirmenin bir takım zorluklarını beraberinde getiriyor. Bunun içinde belki biraz yavaş gidiyor gibi görünüyor ancak ne yaptığımızı bilerek ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa için yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarının ve kurulan ekiplerin her alanda çalışma yürüttüklerini ve bunları teker teker kamuoyuna açıklayacaklarını anlatan Özgöz, toplumun her kesimiyle iletişim kurmaya da hassasiyet gösterdiklerini sözlerine ekledi. Ziyarete DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Zekeriya Pehlevan, Seçim İşleri Başkanı Şakir Çalışkan, İl Sekreteri Yağmur Barmanbay Koç ve Kurumsal İletişim Politikalar Başkanı Hakan Çavuş katıldı.

(Alpaslan YILDIZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.