SON DAKİKA
Hava Durumu

'Devlet gel dedi geldik, git dedi gittik'

TAHLİYE SONRASI İLK KEZ   Tahliye olan Susurluk davasından hükümlü eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar,"Bunu bir

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TAHLİYE SONRASI İLK KEZ

 

Tahliye olan Susurluk davasından hükümlü eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar,"Bunu bir devlet görevi olarak gördüm, tamamladım. Devlet 'gel' dedi geldik, 'git' dedi gittik" dedi.



 
SOLUĞU BODRUM'DA ALDI
Ağar, Bodrum ilçesine bağlı  Turgutreis beldesindeki evinde  gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıl  olması gereken cezanın bir yılını  bitirdikten sonra herkesin istifade  ettiği Ceza Muhakemesi Kanunu ile  Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı  Hakkında Kanunda Değişiklik  Yapılmasına Dair Kanun  hükümlerinden yararlanarak serbest  kaldığını ifade etti.
 KENDİSİNİ ZİYARET  EDENLERE TEŞEKKÜR
Cezaevinde kaldığı süre boyunca  yurdun her köşesinden binlerce kişinin kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Ağar,"Hepsine şükran borçluyum, gönülden teşekkür ediyorum. Dediğim gibi başlangıçta girerken, bunu bir devlet görevi olarak gördüm, tamamladım. Devlet 'gel' dedi geldik, 'git' dedi gittik. Şu anda yapacağımız 76 milyon gibi sade bir vatandaş gibi ailemle, çocuklarımla, torunumla yaşamaktır"dedi.



 
"ALLAH MEMLEKETİMİZİN YARDIMCISI OLACAKTIR"
Bu süreçte kendisine yakınlığını esirgemeyen milletin tüm fertlerine, dostlarına teşekkür eden Ağar, "Umudumuz odur ki, Türkiyemizin geleceği bugününden daha iyi olacaktır. Bizim gönlümüzden geçen samimi temennimiz budur, Allah milletimizin, memleketimizin yardımcısı olacaktır, buna da gönülden inanıyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.