SON DAKİKA
Hava Durumu

Dikkat:15 saat su kesintisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 28 Ağustos Perşembe günü su ke

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2014 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2014 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dikkat:15 saat su kesintisi!
Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 28 Ağustos Perşembe günü su kesintisi yapılacak.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde, Hacı Osman Sokak’ın kuzeyinde kalan bölgenin tamamı, Atıcılar Mahallesi’nde 2. Sümbül Sokak, 3. Cevizli Sokak ve 1. Yasemin Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Zafer Mahallesi’nde Zafer Bulvarı’nın kuzey doğusunda kalan bölgenin tamamı; Yıldırım ilçesinde de Güllük Mahallesi’nde 7. Fatih Sokak doğusu ve Galata Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Mimar Sinan Mahallesi’nin Ak Sokak, Meyveli Sokak ve 2. Madenci Sokak’ın güneyinde kalan bölgenin tamamı, Siteler Mahallesi’nde Selçukbey Caddesi ve 3. Sokak’ın kuzeyinde kalan bölgenin tamamı ile civarında yarın (perşembe) 08.00 ile 23.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.