SON DAKİKA
Hava Durumu

E-Belediyecilikte yıldırım farkı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerinin artık internet

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2015 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2015 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
E-Belediyecilikte yıldırım farkı
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerinin artık internet üzerinden yapılabileceğini söyledi.
‘İdeal şehir Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çalışmalarına yön veren Yıldırım Belediyesi, e-belediyecilik uygulamalarında da farkını ortaya koymayı sürdürüyor. Yıldırım’da iş yeri açmak isteyenlerin daha önce birkaç defa belediyeye gelmek zorunda kaldığını, ancak yeni uygulamayla bu işlemlerin daha kısa sürede tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Esnafımıza daha yolun başındayken gerekli kolaylıkları sağlamayı hedefliyoruz. E-belediye uygulamasını geliştirerek belediyemizin faaliyetlerini daha hızlı hale getirmek arzusundayız” diye konuştu.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlara en kaliteli ve hızlı hizmeti sunmak için profesyonel bir ekiple çalıştıklarını belirtirken, “İlçemizi, vatandaşlarımızla güç birliği içerisinde yönetme konusunda kararlıyız. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz Yıldırım Çağrı Merkezi ve Yıldırım Çözüm Merkezi ile daha ulaşılabilir ve daha hızlı çözüm üreten bir belediye olduk” dedi.
Başkan Edebali, yeni sistemlerle Yıldırımlılara http://www.yildirim.bel.tr sitesi üzerinden yenilikçi hizmet sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.