SON DAKİKA
Hava Durumu

Ege Denizi'nde deprem

Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı illerde hiss

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2013 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2013 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı illerde hissedildi.


 
 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde, Bozcaada'nın 50 kilometre açıklarında, saat 16.16'da, 6.2 büyüklüğünde orta şiddette depremoldu.

Deniz tabanının 8,4 kilometre altında meydana gelen sarsıntı, İstanbul'un da aralarında bulunduğu Ege ve Marmara bölgelerindeki bazı illerde de hissedildi.

Çanakkale Valisi: Şu ana kadar herhangi bir can kaybı yok

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğünde depremde, şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmadığını söyledi.

Depremin İstanbul ve İzmir'den de hissedildiğini bildiren Tuna, ''Şu anda herhangi bir yaralanma ya da can kaybımız yok. Değerlendirmeler devam edecek, soruyoruz herhangi bir şey var mı? diye. AFAD birimlerimiz bu konuda çalışıyor'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.