SON DAKİKA
Hava Durumu

Elektrik trafosunda anlamlı mesaj

Enerji sektörünün öncü sosyal sorumluluk projelerinden 'Trafolar Konuşuyor', bu kez trafikte hayati önem taşıyan emniyet kemerine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2021 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2021 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Elektrik trafosunda anlamlı mesaj

Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ. (UEDAŞ), Bursa’da araç trafiğinin yoğun olduğu Akpınar Mahallesi'nde Bursa İl Emniyet Müdürlüğüyle örnek bir çalışmaya imza attı. 2017 yılında hayata geçirilen ve şimdiye kadar 56 trafoyu renklendiren 'Trafolar Konuşuyor' projesi ile trafikte yaşanan can kayıplarının önüne geçmek için ‘Emniyet Kemeri Hayata Bağlar’ temasıyla farkındalık oluşturuldu. UEDAŞ saha ekipleri trafoyu renklendirirken Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü ekipleri de bölgedeki sürücülere emniyet kemeri kontrolü sağladı. Sürücüleri denetlerken uyarılarda bulunan trafik ekipleri, emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.
Proje hakkında bilgi veren UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, “Trafolar Konuşuyor projesi kapsamında trafolarımızı grafiti ile renklendiriyoruz. 56.trafomuzu hayata kazandırdık. Burada konu seçerken sosyal sorumluluk anlamında duyarlılık göstererek hareket etmeye çalışıyoruz. Bu seferki trafomuzu Trafik Şubemizle ortaklaşa emniyet kemerinin kullanımıyla ilgili işledik. Bu çalışmalarımızın devamı da gelecektir” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.