SON DAKİKA
Hava Durumu

'En İyi Bakan' Çelik, 'En İyi Siyasetçi' Bağış

Engelsiz Yaşam Vakfı'nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Yılın En İyileri'' ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2013 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Engelsiz Yaşam Vakfı'nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Yılın En İyileri'' ödülleri sahiplerini buldu.


 
Maslak Sheraton Hotel'deki ödül törenine, iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Törende, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e ''Yılın En İyi Bakanı'' ödülünü, Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan sundu.

Bakan Çelik, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''İnsanın çok, ama insanlığın kıt olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bir damla petrolün bir damla insan kanından çok daha değerli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda insanın büyük özrü kolunun olmaması, gözünün görmemesi, kulağının duymaması değil, vicdanının özürlü olmasıdır. Vicdansızlık sorunuyla insanlık karşı karşıyadır. Bu açıdan bu gece, İstanbul için, Türkiye için, dünya insanlığı için çok önemli bir gecedir'' dedi.

Bağış'a, en iyi siyasetçi ödülü

''Yılın En İyi Siyasetçisi'' ödülüne layık görülen ancak yoğun programı dolayısıyla törene katılamayan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın video kaydı davetlilerle paylaşıldı.

Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde  engelliler masası ve koordinasyon merkezi kurduğunu hatırlatarak, ''Bugün de engelli kardeşlerimizin en büyük destekçisi, hamisi, tabir-i caizse babası Recep Tayyip Erdoğan'dır'' dedi.

Engelsiz Yaşam Vakfı Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri; Orhan Gencebay, Türkan Şoray, Müjdat Gezen, Cemil İpekçi, Zerrin Özer, Cüneyt Arkın ve Nebahat Çehre'ye takdim edilirken, Vakıf Özel Ödülleri ise Hakan Aysev'e, müzik yapımcısı Hüseyin Emre'ye, ''Çocuklar Gülsün'' kampanyasıyla Gülben Ergen'e ve ''Var Olmak Haktır'' sorumluluk projesiyle Yonca Evcimik'e verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.