SON DAKİKA
Hava Durumu

Envar-ı Bursa

On bir ayın sultanı Ramazan akşamlarına renk katan ‘Şehri Ramazan’ programları kapsamında bu kez Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda ‘Envar-ı Bursa

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
On bir ayın sultanı Ramazan akşamlarına renk katan ‘Şehri Ramazan’ programları kapsamında bu kez Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda ‘Envar-ı Bursa’ sahneye çıktı, Hüdavendigar Kent Parkı’nda ise orta oyunu sahnelendi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki hastane alanında düzenlenen ‘Şehri Ramazan’ etkinlikleri kapsamında Envar-ı Bursa sahneye çıktı. Konserde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçılarının ‘Bursa’nın Nurları’ anlamına gelen ‘Envar-ı Bursa’ adıyla çıkardıkları albümden ilahiler seslendirildi.
Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki ‘Şehri Ramazan’ etkinliklerinde ise bu kez geleneksel Türk tiyatrosunun sevilen öğelerinden olan orta oyunu sahnelendi. Çocukların büyük ilgiyle izlediği program Bursalıların Ramazan akşamlarını daha da keyiflendirdi. Başlarından komik olayların geçtiği Osmanlı dönemindeki karakterleri canlandıran tiyatrocular, seyircileri güldürürken bol bol da alkış aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.