SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: “2021 milletimize söz verdiğimiz gibi reformlar yılı olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı açılış törenlerinde, "İnşallah 2021 yılı milletimize söz verdiğimiz gibi demokratik ve ekonomik reformlar yılı olacaktır." açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan: “2021 milletimize söz verdiğimiz gibi reformlar yılı olacak”

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’deki Eti Maden Lityum Karbonat Üretim Tesisleri ve Ankara-Konya kara yolu Gölbaşı alt geçidi açılış törenlerine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Ankara) Bu şehre gerçek bir başkent görünümü kazandırmak için çok çalıştık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı kara, demir ve hava yollarıyla geleceğe hazırlamak için tarihi önemde yatırımlar gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Yatırımlarımızı engellemek için canhıraş bir şekilde çalışanların şimdi bu hizmetleri büyük bir keyifle kullandıklarını da biliyoruz." dedi.

"HİÇBİR BAŞARILARI OLMAYANLARI MİLLETİMİZ GAYET İYİ TANIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkeye hizmet edenlere her türlü yalan ve iftirayla saldıran, kendi içlerinde taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasını ise görmezden gelen bu zihniyetin ipliğini pazara çıkarmakta kararlıyız." diye konuştu. Erdoğan, "Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin hayrına yaptıkları hiçbir yatırımları, hiçbir başarıları olmayanları milletimiz gayet iyi tanıyor." şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aynı anda birçok cephede verdiğimiz mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, tereddüt göstermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük şerefin, en büyük payenin, en büyük siyasetin milletimize eser kazandırma, hizmet etme, ülkemizin itibarını yükseltme olduğu inancıyla gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi 2 yıl sonra inşallah altın madenimizi Söğüt'te çıkardığımızı görecekler." diye konuştu. Erdoğan, "Karadeniz'de bulduğumuz doğal gaza bile sevinemeyecek kadar ülkesiyle ve milletiyle gönül bağı kopmuş bir sefil zihniyetten söz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE, HAK ETTİĞİNİ MUTLAKA ALACAKTIR"

Erdoğan, "Türkiye, yeni küresel mimaride siyasi ve ekonomik olarak hak ettiğini mutlaka alacaktır." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin büyüklüğünden, milletimizin potansiyelinden, insanımızın azminden habersiz anlayışa rağmen Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacaktır" açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Bölgemizde ve dünyada yaşanan her gelişme, Türkiye'nin gücünü ve önemini teyit ve tahkim etmektedir." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz artık ne marjinal gruplar öne sürülerek, ne muhalefet kullanılarak, ne dış kaynaklı yönlendirme mekanizmaları harekete geçirilerek yolundan döndürülebilir." ifadelerini kullandı.

"İCRAATLARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza, projelerimize, icraatlarımıza ara vermeden devam ediyoruz." dedi. Erdoğan, "Yapısal reformları hızlandırarak, içine hapsedilmeye çalışıldığımız faiz, kur, enflasyon şer üçgenini kırarak üretim ve istihdam merkezli bir sistem kurmakta kararlıyız." diye konuştu. Erdoğan, "Ne Avrupa ile ne Amerika ile ne Rusya ile ne Çin ile ne de bölgemizdeki diğer ülkelerle özel bir sıkıntımız, çözülemeyecek bir sorunumuz bulunuyor." ifadelerini kullandı.

"2021 YILI MİLLETİMİZE SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ DEMOKRATİK VE EKONOMİK REFORMLAR YILI OLACAKTIR"

Erdoğan, "Demokratik reformları kimse bizi mecbur bıraktığı için değil milletimizin her bir ferdi bunlara layık olduğu için yapıyoruz." dedi. Erdoğan, "Herkesle egemenliğimize, haklarımıza, hukukumuza, potansiyelimize saygı gösterilmesi şartıyla görüşmeye, konuşmaya anlaşmaya birlikte hareket etmeye hazırız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah 2021 yılı milletimize söz verdiğimiz gibi demokratik ve ekonomik reformlar yılı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.