SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan Avrupa'da dikkat çekiyor

AB Bakanı Bağış, son dönemde Avrupa'da dikkat çeken iki liderin Erdoğan ve Cameron olduğunu belirterek, "Çünkü ikisi de AB'yi uyarıcı

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2013 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2013 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AB Bakanı Bağış, son dönemde Avrupa'da dikkat çeken iki liderin Erdoğan ve Cameron olduğunu belirterek, "Çünkü ikisi de AB'yi uyarıcı nitelikte açıklamalar yapıyor" dedi.


 
 

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi temaslarda bulunmak üzere beraberindeki heyetle İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda temasları hakkında bilgi veren Bağış, İngiltere'nin, Türkiye'nin AB sürecine destek veren ülkelerin başında geldiğini belirtti.

Bağış, şunları kaydetti:
''İngiltere'nin, AB konusunda önümüzdeki döneme yönelik farklı çıkışları oldu. İngiltere Başbakanı Cameron, 2015 seçimlerini kazanırsa AB üyeliklerini referanduma götüreceklerini ilan etti. Aslında son dönemde Avrupa'da dikkati çeken iki lider var. Biri, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğeri İngiltere Başbakanı David Cameron. Çünkü ikisi de AB'yi uyarıcı nitelikte açıklamalar yapıyor. İleride 'kimse uyarmadı' demesin diye şimdiden ikisi de bir takım hassasiyetlerin altını çiziyor. Ümit ediyorum ki AB kamuoyu da bu iki liderin uyarıcı mesajlarından alması gereken mesajları alır.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.