SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan Kabataş Lisesinde!

2018-2019 eğitim öğretim yılının açılmasıyla Kabataş Lisesi de bir açılış töreni düzenledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğa

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan Kabataş Lisesinde!
2018-2019 eğitim öğretim yılının açılmasıyla Kabataş Lisesi de bir açılış töreni düzenledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma yaptı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılı, yeni bir doğuşun, şahlanışın arefesinde bulunan ülkemizin daha büyük atılımlara imza atmasına vesile olacaktır." dedi. Erdoğan, eğitim sistemindeki eksikliklerini gidermek, çağın gerektirdiği bir yapıya kavuşmasını sağlamak, birikmiş sorunlarına çözüm bulmak için son 16 yılda büyük adımlar atıldığını belirtti. "Eğitim sistemini daha demokratik bir yapıya kavuşturduk" Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek tipçi, yasakçı, öğrencinin tekamülü yerine formatlanmasını esas alan eski eğitim öğretim mantalitesini bir daha geri gelmemek üzere rafa kaldırdık." ifadelerini kullandı. Erdoğan, şöyle devam etti: "Eğitim-öğretim sistemini komplekslerinden kurtararak çok daha özgürlükçü çok daha demokratik çok daha sorgulayıcı bir yapıya kavuşturduk." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.