SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan; 'Krizi sadece ekonomik sebeplerle açıklayamayız'

AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında koşuan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki dalgalanmaların yalnızca ekono

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2018 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan; 'Krizi sadece ekonomik sebeplerle açıklayamayız'
AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında koşuan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki dalgalanmaların yalnızca ekonomik sebeplerle açıklanamayacağını söyledi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz kurunun bir anda böyle bir artış göstermesini sadece ekonomik sebeplerle izah etmek mümkün değildir. Bunu söylemekle asla sorumluluktan kaçmaya çalışmıyoruz. Yaptığımız sadece bir durum tespitidir. Krizin kaynağı mahiyetindeki odakların yaptıkları açıklamalar, sorunun farklı sebeplere ve saiklere dayalı olarak tırmandırıldığını açıkça gösteriyor." diye konuştu. "Şu gerçeği hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Her kriz beraberinde birçok fırsatı da getirir." ifadelerini kullanan Erdoğan, şöyle devam etti: "Milletimizi fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Devlet yönetimi olarak bu krizin üstesinden gelmek için normal şartlarda yıllara sari olarak yapabileceğimiz büyük reformları ve köklü değişimleri kısa sürede hayata geçirdik, geçiriyoruz." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.