SON DAKİKA
Hava Durumu

Esed çok farklı bir lidermiş

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2013 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2013 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esed çok farklı bir lidermiş
Kendi vatandaşlarına kimyasal silah kullandığı için dünyanın tepkisini çeken Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, Halk TV’ye röportaj verdi.

Halk TV spikeri Ece Zereycan ve Yurt gazetesi yazarı Ömer Ödemiş’in, Suriye’de Esed ile gerçekleştirdiği röportajın önümüzdeki günlerde Halk TV’de yayınlanacağı belirtildi.

“ÇOK FARKLI BİR LİDER”

Halk TV Spikeri Zereycan Twitter hesabında röportaja ilişkin ilk izlenimlerini paylaştı. Zereycan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tahminimden çok daha farklı bir liderle karşılaştım… Suriye izlenimlerimi en kısa zamanda…”

ULUSAL KANAL DA RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Daha önce de Ulusal Kanal Esad ile röportaj yapmıştı. Esad bu röportajda, “Eğer Erdoğan iddia ettiği gibi Suriye’deki sorunun çözümü için öneriler yapmışsa, bu önerilerin silahlı gruplara verilen destekle ne ilişkisi var? Bugün Erdoğan Katar’ın Mali desteğiyle silahlı grupları getirmekte, Türkiye toprakları içinde onlara silah sağlamakta, tıbbi ve başka hizmetler sunmakta ve Suriye’ye göndermektedir. Erdoğan yalan söylüyor. Ve bu önerileri maske olarak kullanıyor. Biz herhangi bir taraftan gelen nasihatları kabul ederiz. Ve lakin Suriye’nin iç islerine müdahaleyi kabul edemeyiz.” ifadelerine yer vermişti.

medyagündem 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.