SON DAKİKA
Hava Durumu

F16'lardan IŞİD'e tam isabet

Hava Kuvvetlerince vurulması planlanan 12 hedeften 11'inin tam isabetle vuruldu.   Askeri kaynaklardan, Suriye'nin kuzeyine yönelik harekat

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hava Kuvvetlerince vurulması planlanan 12 hedeften 11'inin tam isabetle vuruldu.
 

Askeri kaynaklardan, Suriye'nin kuzeyine yönelik harekat kapsamında 05.45'te başlayan top ve çok namlulu roketatar atışlarıyla 63 hedefe 224 atım yapıldığı bildirildi. Harekat kapsamında 07.50 itibarıyla Hava Kuvvetlerince vurulması planlanan 12 hedeften 11'inin tam isabetle vurulduğunun teyit edildiğini bildirdi. Suriye'nin kuzeyine yönelik harekat kapsamında Keklice ve Cerablus bölgesinde belirlenen hedeflere yönelik hava taarruzu icra ediliyor. Harekata Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait F-16 uçakları da katılıyor.

AKAR VE DÜNDAR OPERASYONUN BAŞINDA

Suriye'nin kuzeyine yönelik harekatın başlangıcından itibaren Genelkurmay Karargahındaki Silahlı Kuvvetler Komuta Harekat Merkezi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Dündar ile ilgili komutanlarla kuvvet komutanlıklarının harekat merkezlerinde tüm komuta kademesi harekatı yönetmek ve izlemek üzere hazır bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.