SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ evlatlarına kıymaya başladı

17 Kasım'dan beri kayyum yönetiminde olan Kaynak Holding, FETÖ'cüler tarafından siber saldırıya uğradı. Şirkette daha evvel kapılan aramada, FETÖ'n

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ evlatlarına kıymaya başladı
17 Kasım'dan beri kayyum yönetiminde olan Kaynak Holding, FETÖ'cüler tarafından siber saldırıya uğradı. Şirkette daha evvel kapılan aramada, FETÖ'nün kara kutusu bulunmuştu. Saldırının amacının örgüte dair henüz ulaşılmamış kayıtları silmek olduğu düşünülüyor.

 

 

17 kasım 2015 tarihinde mahkeme kararıyla yönetimine el koyulan Kaynak Holding'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bilindiği gibi FETÖ'nün doğrudan tek sahibi olduğu iktisadi işletme olan Kaynak holding bünyesinde 86 şirket, 84 okul bulunuyor. 17 kasım'dan itibaren Kayyım ataması ile Fetullahçı Terör Örgütü ile bağları kesilen Kaynak Holding’in bünyesinde Sürat Kargo, NT ve Sürat Bilişim gibi önemli markalar yer alıyor.

FETÖNÜN KARA KUTUSU KAYNAKTA ÇIKMIŞTI

Daha önce ortaya koyulduğu gibi FETÖ'nün kara kutusu Kaynak Holding'te ele geçirilmişti. 29 ülkeye VPN teknolojisi ile 200 megabitlik özel kriktoplu hatların tespit edildiği serverlarda, 300 bin terabaytlık depolama sistemi bulunuyor.

FETÖ'den ÇOK ULUSLU SİBER SALDIRI

17 Kasım'da gerçekleştirilen Kayyım ataması sonrasında saatte 4,5 milyon siber saldırı düzenleniyordu. 15 Temmuz darbe girişimi arşından 8 gündür siber saldırılarda artış yaşanıyor. Bu saldırılar 23 Temmuz’da saatte 110 milyon siber saldırı olarak kayıtlara geçti. An itibariyle saldırıların arttığına dikkat çeken Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş "Çokuluslu bir siber saldırı ile karşı karşıyayız. Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, Rusya, Almanya Fransa, Hollanda ve İngiltere üzerinden saldırı gerçekleştiriliyor. Kaynak Holding bünyesinde bulunan bilişim uzmanlara ataklara karşı koyarak bilişim alanında ciddi bir mücadele sergiliyor. FETÖCÜLER serverları ele geçirerek kamuya diJital saldırı hazırlığı içinde olabilirler. Diğer taraftan böylesine güçlü bir sistemi ele geçirerek başka planlar yapıyor olabilirler."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.