SON DAKİKA
Hava Durumu

FİLİSTİN'E DUA İSRAİL'E BEDDUA

Türkiye Gençlik Vakfı, İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulme sessiz kalmadı ve yaptığı basın açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2014 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2014 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FİLİSTİN'E DUA İSRAİL'E BEDDUA
Türkiye Gençlik Vakfı, İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulme sessiz kalmadı ve yaptığı basın açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

 

Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kurulduğu günden bugüne hiçbir insani ve ahlaki değer gözetmeksizin, bebek, çocuk, kadın ayırmadan masum Filistin halkını katleden İsrail devletinin içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında bir kez daha Gazze halkına yönelik uyguladığı terör saldırılarını lanetliyoruz.

Biliyor ve haykırıyoruz ki; Zulüm ilelebet sürmeyecektir. Mazlumların ve masumların sahibi yüce Allah’dır. Biz, gençlik kuruluşlarının mensupları olarak zalime kimlik sormaksızın zulme karşı bedeli ne olursa olsun dimdik duracağız. Gazzeli kardeşlerimiz bilsinler ki; dünya sussa da, Türkiye susmayacak ve hakkı haykırmaya devam edecektir. Biz ve mazlum kardeşlerimiz biliyoruz ki, Rabbimiz Melik’dir, Kudüs’dür, Selam’dır ve Fettah’dır. Zalimler de bilsinler ve unutmasınlar ki, Rabbimiz müntekım ve Kahhar’dır. Bizler yalnız O’na kulluk eder ve yalnız O’ndan yardım dileriz.

Türkiye Geçlik Vakfı ve bu duruma sessiz kalmayan diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte, yurt genelinde onlarca şehirde aynı anda yapacağımız duaların Allah katında makbul olmasını temenni ediyor. Filistin’de bulunan kardeşlerimin, Allah yâr ve yardımcısı olmasını diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.