SON DAKİKA
Hava Durumu

Fırıncı'dan paralel yapı medyasına sert cevap

Paralel yapı destekçisi sitelerdeki "Bediüzzaman'ın talebesi Başbakan'ın elini öpmek istedi" haberlerine Fırıncı'dan sert cevap geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fırıncı'dan paralel yapı medyasına sert cevap
Paralel yapı destekçisi sitelerdeki "Bediüzzaman'ın talebesi Başbakan'ın elini öpmek istedi" haberlerine Fırıncı'dan sert cevap geldi.

Bediüzzaman'ın hayattaki talebelerinden biri olan Mehmet Fırıncı, internet sitelerinde yayınlanan bu haberin, cemaat medyasının gözünü kırpmadan uydurduğu yalanlardan biri olduğunun altını çizdi.

İşte Mehmet Fırıncı'nın açıklamasından bazı başlıklar:

İNSANLARI SIRTINDAN HANÇERLİYORSUNUZ

Sitenizde "Mehmet Fırıncı Erdoğan'ın elini öpmek için eğildi – İşte iç acıtan o görüntüler – Bu da Bediüzzaman'ın talebesi" başlığı altında yayınlanan iftiranızı hayret ve teessüfle okudum. Ve, yakın zamana kadar dost bildiğimiz kimselerin, kimbilir hangi hesaplar uğruna bu kadar değişebildiğini ve göz kırpmadan imza attıkları en aşikâr yalanlarla insanları nasıl sırtlarından hançerleyebildiklerini ibretle müşahede ettim.

BEDİÜZZAMAN'DAN TEVAZU DERSİ ALDIK

Ben, Üstadımız Bediüzzaman Hazretlerinden aldığımız tevazu dersine yakışanı muhatap ayırt etmeden yapmaya çalışıyorum; siz de kendinize yakışanı yapıyorsunuz. Sizin yayınladığınız görüntüleri seyreden herkes rahatlıkla görecektir ki, burada el öpmek yahut el öpmeye teşebbüs mânâsına gelebilecek bir hareket yoktur; sadece, angaje olduğunuz anlayışı içine düştüğü durumdan kurtarmaya çalışan bir gazetecinin ümitsizce çırpınışı vardır.

AHİRETTE HESAP VERECEĞİNİZİ UNUTMAYIN

Size daha fazla birşey söylemeyeceğim. Yaptığınızın ne mânâya geldiğini idrak etmeye fazlasıyla yetecek bir yaştasınız. Sadece, bütün bu yaptıklarınızdan birgün hesaba çekileceğinizi hatırlatmakla iktifa ediyor; bahis mevzuu iftira içerikli haber ve videoyu sitenizden kaldırarak bu açıklamayı yayınlamanızı rica ediyor, bu konudaki kanunî haklarımı da saklı tuttuğumu bilmenizi istiyorum...

Sabah
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.