SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik'e 300 yataklı bölge hastanesi

Memur-Sen, Gemlik'e yapılması planlanan bölge hastanesini masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2011 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2011 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gemlik'e 300 yataklı bölge hastanesi
Memur-Sen, Gemlik'e yapılması planlanan bölge hastanesini masaya yatırdı.
Memur-Sen ilçe temsilciliğinin düzenlediği toplantıda Gemlik'in sağlık meseleleri ele alındı. Toplantıya Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Yusuf Bedir, Bursa Sağlık Müdürlüğü Personel Müdürü Gökhan Yünkül'ün yanı sıra çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Bölge hastanesini 2012 yatırım programına yetiştirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Vekili Yılmaz, büyük ihtiyaç olan bu sağlık yatırımının üzerinde önemli durduklarını belirtti. Yılmaz, mevcut hastane birkaç yıl sonra yetersiz kalacağı için Gemlik'in bu Vevobahis hastaneye acil ihtiyacı olduğunun altını çizerken, bu projenin Gemlik'e yapacakları en iyi hizmet olacağını vurguladı.
İlçe Başkanı Necdet Yılmaz da, Gemlik için üzerlerine düşeni yaptıklarını, hizmetlerin artarak süreceğini ifade etti.
Gemlik'teki mevcut sağlık tesislerinin ihtiyaca cevap vermemesi üzerine ilçeye eğitim ve bölge hastanesi kurulacak. Proje Sağlık Bakanlığı'nın 2012 takvimine yetişirse Gemlik halkı beklediği hastaneye kavuşacak. Gemlik Belediyesi'nin öncülüğünde Çakaldere mevkiinde hazineye ait 25 dönümlük arazi hastaneye tahsis edildi. Yapılması planlanan 300 yataklı hastane sağlık alanında büyük bir boşluğu dolduracak.
Ayrıca yeni başlatılan bir uygulama olan sağlık çalışanları memnuniyet anketi de yemeğe katılanlara tanıtıldı. Bu anket ile sağlık sektöründe halkın ve çalışanların eksik gördüğü noktaların tespit edilmesi hedefleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.