SON DAKİKA
Hava Durumu

Genelkurmay: Teröristle mücadelemiz devam ediyor

Genelkurmay açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yasalarda ve Hükumet direktifinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesinin dev

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Genelkurmay açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yasalarda ve Hükumet direktifinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesinin devam ettiği bildirildi.


 
 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, çeşitli konularla ilgili açıklama yapıldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yasalarda ve Hükümet direktifinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesi devam ettiği belirtilen açıklamada, şunları ifade edildi:

"Jandarma Genel Komutanlığının 2012 yılı Faaliyet Raporu önsözü ile ilgili olarak kamuoyuna yapılan açıklama konusunda ilgili komutanlığa herhangi bir yönlendirmede bulunulmamıştır. Ayrıca konu ile ilgili Sayın Başbakanın bir girişimi de olmamıştır.

Mamak Askeri Cezaevi'nin 'otel' olarak düzenlenmesi konusunda herhangi bir çalışma söz konusu değildir.
Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü arasında 20 Aralık 2012 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde, 29 Aralık 2012-21 Nisan 2013 tarihleri arasında 63 bin 983 Mehmetçiğin uçakla ücretsiz intikali sağlanmıştır."

"Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" sergisi Anıtkabir'de ziyarete açılacak

Açıklamada, 23 Nisan 2013 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genelkurmay Başkanlığının katkılarıyla Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan "Ocak-Mehmetçiğin Dünyası" fotoğraf sergisinin, 23-29 Nisan 2013 tarihleri arasında Anıtkabir'de ziyarete açılacağı bildirildi.

100. yıl anıtının yapımı

Türk Hava Kuvvetlerinin 100'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 2009 yılının ekim ayında İstanbul'da "100'üncü Yıl Anıtı" inşa edilmesinin planlandığı hatırlatılan açıklamada, şunlar da kaydedildi:

"Uygulama projeleri, İstanbul 7 numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanan 100. Yıl Anıtı, İstanbul Valiliği tarafından Atatürk Havalimanı'nın Hava Harp Okuluna ait askeri bölümünde inşa ettirilmiştir. 100. Yıl Anıtı'nın kabulü esnasında inşaatta ve çevre düzenlemesinde tespit edilen bazı aksaklıklar İstanbul Valiliğine bildirilmiş; aksaklıkların giderilmesine yönelik çalışmalar halen devam etmektedir. Aksaklıkların giderilmesini müteakip anıt hizmete açılacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.