SON DAKİKA
Hava Durumu

Gündemi sarstık

Logomuzdaki değişiklikle ilgili tartışmalar sürerken, gazetemiz İmtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu, sol tandanslı yayınların provakatif haberlerine katıld

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2016 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2016 06:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gündemi sarstık
Logomuzdaki değişiklikle ilgili tartışmalar sürerken, gazetemiz İmtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu, sol tandanslı yayınların provakatif haberlerine katıldığı tv programından yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam kahramanı olduğunu söylerken, Asaroğlu 'ulu önderlerden ülkemizi kurtarmalıyız' dedi.

 

 

 

Logomuzda bayrağımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın silueti ve “Müslümanlar Kardeştir” ayetinin yer alması günlerdir ulusal basında tartışmaların odağı olurken, gazetemiz de sözlü ve mail yoluyla tehditlerin hedefi haline getirildi. Başta Cumhuriyet gazetesi, Odatv, Sözcü, Sol Haber, Haberi Yakala gibi gazete ve internet siteleri “Logodan Atatürk’ü çıkardılar” yönünde propaganda yaparak adeta algı operasyonu başlattı. Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Asaroğlu’nun ulusal yayın yapan İhlas haber Ajansına, “Zaten logomuzda Atatürk yoktu, ve hiç olmadı.” açıklamaları da bu tepkilerin kesilmesini sağlamadı.

HÜRRİYET’E GÖNDERME YAPTIK

İstanbul merkezli yayın yapan KRT televizyonunda Çağlar Cilara'ya dün sabah açıklamada bulunan Asaroğlu’nun sözleri yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Aynı gazete ve haber siteleri yine saldırıya geçerek gazetemizi hedef göstermeye devam ettiler. Asaroğlu, Cilara’nın sorularını yanıtlarken gazetemiz logosundaki değişikliğin Hürriyet gazetesi logosuna gönderme olduğunu belirtti ve 'ülkemizi ulu önderlerden kurtarmalıyız' dedi. Çağlar Cilara'ya açıklama yapan Bursa Şehir Gazetesi imtiyaz sahibi Nezir Asaroğlu, logoya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının konulmasını başkanlık sistemine destek olarak açıkladı ve çarpıcı ifadeler kullandı.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSLAM KAHRAMANIDIR"

Asaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam kahramanı olduğunu söylerken, 'ulu önderlerden ülkemizi kurtarmalıyız' dedi ve Hürriyet'in logosunun Kuzey Kore gibi ülkelerde olabileceğini belirtti. Asaroğlu’nun dikkat çeken ifadeleri şöyle: “Türkiye'nin bir sistem değişikliğine ihtiyaç olduğuna inanıyoruz. Türkiye acilen başkanlık sistemine geçmeli ve bu 2023 vizyonu içerisinde değerlendirilmeli. Bizde bunu desteklemek yani başkanlık sistemine olan desteğimizi göstermek amacıyla bu logo değişikliğine gittik.”

"ÜLKEMİZİ ULU ÖNDERLERDEN KURTARMALIYIZ"

"Hürriyet'in logosu Türkiye'de üçüncü dünya görüntüsü çiziyor. 50 küsür yıldır o logo ve sloganla Türkiye üçüncü dünya görüntüsü veriyor. Bizim artık kurtarıcılardan, ulu önderlerden, tek adamlardan ülkemizi kurtarmamız gerekiyor. Buna da vurgu yapmak için değişikliğe gittik. Biz burada sadece Cumhurbaşkanı'nın değil, önemli günlerde İslam kahramanlarının, önderlerinin ve düşünürlerinin de fotoğraflarını onların doğum ve ölüm günlerinde kullanacağız. Biz, bu göndermeyi yapıyoruz fakat o logoyu önemli günlerde önemli şahsiyetlere ayıracağız. Aliya İzzetbegovic'in doğum gününde onun fotoğrafını ve sloganını koyacağız. Tek adamlık, ulu önderlik, kurtarıcılık bize 21. yüzyılda yakışmıyor, bu ancak Kuzey Kore ve diğer ülkelerde gördüğümüz örneklere yakışıyor. Türkiye, artık bunlardan kurtulmalı. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam kahramanı olduğuna inanıyorum, bunu İslam coğrafyasında hangi mazluma sorsanız aynı cevabı alırsınız"

"TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR DEDİLER FIRILDAK ÇEVİRDİLER"

"Türkiye Türklerindir ibaresi kullanılarak 90 küsür yıldır Türkiye Türklere teslim edilmedi. Türkiye, bu logoyu da kullanan Simavi ailesinin içinde olduğu gruplar tarafından yönetildi. Sadece bu görüntü verilerek arkada fırıldak çevrildi, Türkiye başka güçler tarafından yönetildi biz buna da vurgu yapmak için 'müslümanlar kardeştir' yazdık sloganımıza. Hürriyet, devletin derin güçlerinin operasyon gazetesiydi. Hürriyet, yaptığı haberlerle 28 Şubat'ın öncü kuvvetiydi."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.