SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakkari'de iki terörist etkisiz hale getirildi

Şemdinli ilçesinde yapımı süren kalekol inşaatına roketli saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda, biri kadın iki t

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hakkari'de iki terörist etkisiz hale getirildi
Şemdinli ilçesinde yapımı süren kalekol inşaatına roketli saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda, biri kadın iki terörist etkisiz hale getirildi.
Şemdinli ilçesinde yapımı süren kalekol inşaatına saldırı düzenleyen PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda, biri kadın iki terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada saat 00.35 sıralarında Altınsu Mahallesi Elde mevkisi olarak adlandırılan bölgede yapımı devam eden kalekol inşaatına PKK/KCK bölücü terör örgütü mensuplarınca 3 roket atıldığı belirtildi.

Saldırı sonucu herhangi bir zayiatın yaşanmadığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması için Polis Özel Harekat unsurları tarafından başlatılan operasyonda, arazide yapılan iz takibi sonucu sıcak temas sağlanmış ve biri kadın iki bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede asker, jandarma ve polis tarafından geniş çaplı operasyon ve arama tarama faaliyetleri devam etmekte olup, mevcut ise diğer bölücü terör örgütü mensuplarının da yakalanmaları için İHA destekli yoğun faaliyetlere başmıştır. Konuyla ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.