SON DAKİKA
Hava Durumu

Halkı sosyal medya üzerinden kışkırtıyorlar

Taksim üzerinden oynanmak istenen kirli oyun daha da belirginleşmeye başladı. Taksim'de sadece duvar öteleme çalışması için 13 ağacın başka bir yer

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2013 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Halkı sosyal medya üzerinden kışkırtıyorlar
Taksim üzerinden oynanmak istenen kirli oyun daha da belirginleşmeye başladı. Taksim'de sadece duvar öteleme çalışması için 13 ağacın başka bir yere aktarılmak istenmesini hükümete karşı bir isyana

çevirmek isteyen provokatörler sosyal medya'da da niyetlerini alenen dile getiriyorlar. Ayrıca yine sosyal medya üzerinden bilgi kirliliği yaratarak halkı polislere karşı kışkırtmaya da çalışıyorlar. İşte bunun açık kanıtları:

Taksim’den “darbe provası”nın nasıl sinsice devreye sokulduğunu, masum insanların ortadaki kirli oyunun nasıl farkında olmadıklarını, polisin de orantısız şiddetiyle bu kirli emele nasıl hizmet ettiğini görmek istiyorsanız şu tweet’leri okuyun:

gezi-tweet

Bakın Gezi Parkı’ndaki asıl amaç şu cümlelerle nasıl deşifre edilmiş:

“Mesele AkPartiDüşmanlığı .Bu ülkede iyi birşey yapılacaksa ancak Atatürkün evlatları yapabilir bunu.Türkiyeyi uzaya götürseniz razı değiliz.”

gezi-tweet1

Anlaşılan hükümeti sandıkta deviremeyeceğini anlayan karanlık odaklar toplumu sokaklara döküp, “Tahrir modeli” ile hükümeti devirme planını devreye soktular.

İşin ilginç yanı bu provokasyonun “kurşun askerleri” de “beyaz Türkler” oldu.

Taksim'deki Gezi Parkı'nın protestosu bahanesiyle ortalığı karıştırmak isteyenler polise inanılmaz bir iftira attı. İşte sosyal medyada dolaşan o fotoğraf ve orjinali:


Sosyal medyada belirli gruplarca servis edilen provokatif paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan fotoğrafa göre polisin panzerle bir adamın üstünden geçtiği ve öldürüldüğü iddia edildi.

Fotoğrafın orjinali provokasyonun farkına varan vatandaşlar tarafından sosyal medyaya yüklendi.

YALANA İNANIP PROFİLLERDE PAYLAŞILAN FAKE FOTOĞRAF



Bu olay, bilgi kirliliği yapıp, adamı panzer ezdi deyip, sahte fotoğraflarla olayları kimin terörize ettiğini gösterdi.

BU DA FOTOĞRAFIN ORJİNALİ



Kaynak: haber7 ve medyagundem

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.