SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamzabey Anaokulu açıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2012 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2012 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/


Osmangazi Belediyesi’nin desteği ile yenilenerek, minik öğrencilerin hizmetine sunulan Hamzabey İlköğretim Okulu Anasınıfı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak gelecek nesillere yönelik desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak süreceğini kaydetti.

Hamzabey İlköğretim Okulu’nda ihtiyaca cevap vermeyen anasınıfı ve okulun elektrik tesisatının yenilenmesi için okul yönetiminin başvurusuna olumlu yanıt veren Osmangazi Belediyesi, eğitim kurumunun ihtiyaçlarını karşıladı.

Okulun bahçe katında Osmangazi Belediyesi ve Türkiye Yardımsevenler Derneği desteği ile yenilenen anasınıfları, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Anasınıfı öğrencilerinin gösterileri ile başlayan törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de tüm mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız huzur, güven, güzellikler içinde yaşasın istiyoruz. Tabi çocuklarımız bizler için çok önemli. Osmangazi’de birçok okulumuzda bize aktarılan ihtiyaçları gideriyoruz. Bunlar belediyenin işleri olmamasına rağmen, çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimlerini alması için çalışıyoruz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak imkânlar oranında eğitim kurumlarını desteklemeye bundan sonra da devam edeceklerini anlatan Başkan Dündar, “Burada velilerimiz, gücü olan vatandaşlarımız, iş adamlarımız okullara eğitim kurumlarımıza sahip çıkmalı. Geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara taşımak için hep birlikte çalışmak durumundayız. Hamzabey İlköğretim Okulu’na yapılan Ana Sınıfı ve tadilatların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Dündar, Yardımsevenler Derneği üyeleri, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri’nin de katılımıyla kurdele keserek, ana sınıflarını hizmete açtı. Dündar, yeniden düzenlenen sınıfları da gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.