SON DAKİKA
Hava Durumu

Hasan Yıldırım’dan Türkyılmaz’a çok sert tepki: “Varsa cesaretin benim karşıma çık!”

Memleket Partisi Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Er’in geçen hafta 2 belediye çalışanın saldırısına uğraması üzerine dün basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı adeta bombardımana tuttu. Yıldırım, “Ey sözde solcu faşist! eğer varsa bir hesabın gençleri kullanıp bu faşizmi uygulama! Varsa cesaretin, varsa onurun gel delikanlı gibi benim karşıma çık!” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hasan Yıldırım’dan Türkyılmaz’a çok sert tepki:  “Varsa cesaretin benim karşıma çık!”

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı’nda Meclis Üyesi Mehmet Er’le birlikte açıklama yapan Hasan Yıldırım, “Faşizm, yüzyıllardır sağ siyasete angaje edilmiş bir kavramken Mudanya'da görüyoruz ki faşizm kendini sol olarak lanse edenler tarafından uygulanmaktadır” dedi.


“KİMSE MERAK ETMESİN”
Yıllardır esnafa, belediye çalışanlarına uygulanan düşünsel faşizmin, en üst çıtası fiziksel şiddet olarak Memleket Partisi Meclis Üyesi Mehmet Er’e uygulandığını dile getiren Yıldırım, daha üzücü olan tarafın bu faşist uygulama için gencecik çocukların kullanılması olduğunu söyledi. Yıldırım, “Mudanya'da bir çok kişinin bu yapılan aşağılık olayı kınamaya bile cesaret edememesi, ilçemizin içinde bulunduğu baskıcı yönetimi apaçık ortaya koymuştur.  Kimse merak etmesin; bizler, o baskı altındaki esnafı da, baskı altındaki belediye çalışanlarını da ve hatta baskı altındaki CHP'li yöneticileri ve Meclis Üyeleri'ni de kurtaracağız” ifadelerini kullandı. 


MUDANYA TARİHİNE KARA LEKE

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı sert sözlerle eleştiren Yıldırım, “Bu olay Mudanya tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Bu kara olayı kınamayanları, çürümüş vicdanları ile başbaşa bırakıyorum.  Ey sözde solcu faşist; eğer varsa bir hesabın gençleri kullanıp bu faşizmi uygulama! Varsa cesaretin, varsa onurun gel delikanlı gibi benim karşıma çık!” dedi. 


“MAKAMINDA AĞIRLAYIP TEŞEKKÜR ETTİN Mİ?”
Bu zihniyetle mücadele etmeye devam edeceklerini dile getiren Yıldırım, “Herkesin birbirine selam verdiği sıcacık gülümsemelerle dolu o eski çağdaş ve özgür Mudanya'yı geri kazanacağız! Kahrolsun faşizm, kahrolsun çakma solcu faşizm!  Son olarak Mudanya Belediyesi'ni yöneten şahsa sormak istiyorum. Bu iki saldırganı serbest kaldıklarından sonra makamında ağırlayıp teşekkür ettin mi? Daha sonra bu kişileri bir köfteciye yemek yemeğe gönderdin mi? Bu iki saldırganı, emniyetten adliyeye sevk edildikten sonra savunmak için belediyenin avukatını adliyeye gönderdin mi? Umarım bu vahim olayın arkasından sen çıkmazsın!” diye konuştu. 


(Kemal BENEK)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.