SON DAKİKA
Hava Durumu

Hasanağa kampı yaza hazır

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Hasanağa Gençlik Kampı’nda yaz hazırlıkları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hasanağa kampı yaza hazır
Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Hasanağa Gençlik Kampı’nda yaz hazırlıkları tamamlandı.

Çevre düzenlemesinin yanı sıra odaların bakım ve onarımı, ilaçlanması ve sahil temizliği bitirilirken, cankurtaran da hizmete başladı. Bursa Valiliği’nin kararıyla Gemlik Belediyesi’ne devredilecek olan Hasanağa Gençlik Kampı’nda Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 8 cankurtaran 2 botla hizmet verecek. Gençlerin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve kadınlara tatil imkânı sunulan kampında Gemlik Yelken Kulübü de faaliyet gösteriyor.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü ile protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını hatırlatarak, belediye olarak şimdiden çalışmalara başladıklarını söyledi. Sahil temizliği, odaların bakım, onarım ve ilaçlanmasının yanı sıra, bin yüz metrelik alanda 1.80 metrekarelik derinliğe sabitlenmiş uluslararası standartlarda deniz mantarı güvenlik şeridinin de çekildiğini kaydeden Yılmaz, iki botla 8 kişilik cankurtaran hizmetinin de başladığını anlattı.
Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi cankurtaran hizmetleri de Kumla, Karacaali, Kurşunlu sahillerinde başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemlik sahillerinde bu hizmeti verirken, Gemlik Belediyesi de kullanım hakkı kendisine verilecek olan Hasanağa Kampı’nda bu hizmeti başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.