SON DAKİKA
Hava Durumu

'Hayal Penceresi Oyuncak Sergisi' açıldı

İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Fatma Doğlar Dağ’ın 10 yıldır yaptığı çalışmalardan ol

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2015 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2015 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Hayal Penceresi Oyuncak Sergisi' açıldı
İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Fatma Doğlar Dağ’ın 10 yıldır yaptığı çalışmalardan oluşan “Hayal Penceresi Oyuncak Sergisi”  açıldı.
 

İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fatma Doğlar Dağ, 18 yıldır İnegöl'de eğitime hizmet verdiğini belirterek, şunları kaydetti:"Bunca yıldır burada yaşıyorum ve çocuklarımıza çocuk gelişimi öğretmeni olarak hizmet verdim. Mesleğimin dışında bir şeyler yapmak, minicik de olsa bu güzel şehre ve insanlarına katkıda bulunmak istedim. Yaklaşık 10 yıldır bu oyuncakları yapıyorum. Sergi fikri yaklaşık 3 yıl önce doğdu. Ekonomik olarak külfet olmayacak malzemeler olması serginin ana teması. Yapım aşamasında, bu konuda tam bir derya olan İnegöl'ün öz kaynakları kullanıldı. Özellikle koltuk imalatında kullanılan artık kumaşlar, artık süngerler, mobilya imalatında kullanılan ahşap ve kontrplak parçaları, sünger kırpıntıları, düğmeler, boncuklar ana malzemelerim oldu."Sergide çizgi film karakterleri, sevimli hayvanlar, eğitici ve öğretici oyuncaklardan oluşan yaklaşık 500 eser sergileniyor. Sergi, 15 Kasım'a kadar İnegöl Kent Müzesi Sergi Salonu'nda açık kalacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.