SON DAKİKA
Hava Durumu

Hırsızlar olayları fırsat bildi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, son günlerde kentte meydana gelen olayları fırsat bilerek, 2 ayrı ikamette hırsızlık olay

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2015 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2015 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, son günlerde kentte meydana gelen olayları fırsat bilerek, 2 ayrı ikamette hırsızlık olayı gerçekleştiren zanlıların, çaldıkları otomobilin içerisinde suçüstü yakalandığı belirtildi.
Açıklamada, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Kayapınar ilçesinde meydana gelen 2 ayrı ikametten hırsızlık ve araç hırsızlığı olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını hızlandırdığına dikkat çekilerek, 2 olayın da aydınlatıldığı bildirildi. Açıklamada, “Otomobilde bulunan GPRS sistemini de kullanarak bahse konu çalıntı aracın yerini tespit eden asayiş ekipleri, 26.07.2015 günü Aydın Arslan Bulvarı ve Hatboyu caddesi kesişiminde, V.E., Ş.O., D.İ. ve M.S. isimli şüphelileri çalıntı otomobilin içerisinde yakaladı. Yakalanan şahıslar ve araç içerisinde yapılan aramada, çalıntı malı olan, 2 adet laptop, 2 adet cep telefonu, 1400 TL değerinde altın bilezik, 3 çeyrek atın ve 200TL para ve ikamet sahibinin çalınan aracı ele geçirildi. Bahse konu malzemelerin tespiti yapılarak olayın mağduru olan ikamet sahiplerine teslim edildi. Yakalanan şahıslar ile ilgili yapılan incelemede D.İ. ve Ş.O.’in kayıp şahıs olarak arandıkları tespit edildi. Şüpheliler gerekli adli tahkikat işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi” denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.