SON DAKİKA
Hava Durumu

Hürriyet'te art arda deprem, iki isim de gitti!

Hürriyet Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile yollarını ayırdı. Zaman Gazetesi kökenli olan Cemaate yakınlığı ile bilinen, k

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2014 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2014 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hürriyet'te art arda deprem, iki isim de gitti!
Hürriyet Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile yollarını ayırdı. Zaman Gazetesi kökenli olan Cemaate yakınlığı ile bilinen, kapanan Radikal'in Yayın Yönetmeni ve Hürriyet yazarı Eyüp Can'ın da görevlerine son verildiği öğrenildi.

 

Hürriyet Gazetesi'nden iki isim ile yollar ayrıldı. Ertuğrul Özkök'ün ardından Hürriyet'e genel yayın yönetmeni olan ve 5 yıldır bu görevi yürüten Enis Berberoğlu görevi bıraktı.

Dumanlı ile yakın arkadaşlığı dikkat çekti

Berberoğlu ile yolların ayrıldığını Doğan Yayın Holding'in İcra Kurulu Başkan Vuslat Doğan Sabancı tebliğ etti. Berberoğlu'nun son zamanlarda Zaman'ın yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı ile olan yakın ilişkisi tartışma konusu olmuştu.

Eyüp Can da gitti

Doğan Grubu'nda yolların ayrıldığı ikincisi isim ise Gülen Cemaatine yakın isimlerden Eyüp Can oldu. Hürriyet yazarı olan Can, son olarak matbu olarak artık basılmayan Radikal'in genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.

"Sadece evime gitmek istiyorum"

Öte yandan medya sitelerinde yer alan haberlere göre Enis Berberoğlu çalışma arkadaşlarına şu sözler ile veda etti: "Şu an sadece evime gitmek istiyorum, 5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim."

- YeniŞafak-
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.