SON DAKİKA
Hava Durumu

'İçimizdeki hasımlar hiçbir zaman eksilmiyor'

4,5G yetkilendirme töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''2 milyar euroluk bir para hazineye girmiş bulunuyor. İşte asıl Türkiye budur'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2015 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2015 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İçimizdeki hasımlar hiçbir zaman eksilmiyor'
4,5G yetkilendirme töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''2 milyar euroluk bir para hazineye girmiş bulunuyor. İşte asıl Türkiye budur'' dedi. Erdoğan, bir serzenişte de bulunarak ''İçimizdeki hasımlar maalesef hiçbir zaman eksilmiyor'' ifadesini kullandı.
 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da "4,5G IMT-Advanced Yetki Belgesi" imza töreninde konuştu.Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle: ''2 milyar euroluk bir para hazineye girmiş bulunuyor. İşte asıl Türkiye budur. Ama bunu gördükleri halde görmemezlikten gelenler olacak. İçimizdeki hasımlar maalesef hiçbir zaman eksilmiyor. Dışarıdakini zaten normaldir diyoruz ama içeridekilere ne oluyor? Acaba ne yaptılar söylesinler diyorlar. Eğitimde yapılanlar sağlıkta adalette ulaşımda tarımda yapılanlara baktığınız zaman her şey ortada. Ne anlatırsan anlat kulak var ama duymuyor.Ülkemizdeki istikrar ve güven ikliminden rahatsız olanlar, 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlik ortamını ve yaşanan terör olaylarını da bahane ederek bizi asli gündemimizden uzaklaştırma çabasının içine girdiler ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz, hedeflerimizden asla uzaklaşmayacağız. Tüm kurumlarıyla dimdik ayakta olan, çalışan, üreten Türkiye olarak yeni Türkiye yolunda, büyük Türkiye yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.