SON DAKİKA
Hava Durumu

İçki Alemi Derede Bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah beldesinde alkol alıp trafiğe çıkan gençler otomobille dereye uçtu. Edinilen bilgiye göre, Fahrettin G. (

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2012 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2012 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah beldesinde alkol alıp trafiğe çıkan gençler otomobille dereye uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Fahrettin G. (34) ile İbrahim Y. (32), birlikte alkol alıp sohbet etmek için 16 KCR 99 plakalı hafif ticari araçla Cerrah kralbet giriş Dinlenme Parkı'nda gitti. Aracı yol kenarına park edip bir süre sohbet eden gençler, saat 01.00 sıralarında geri dönmek istedi. Direksiyonda bulunan İbrahim Y., aracı geri yerine yanlışlıkla ileri hareket ettirince 25 metrelik şarampole uçtu. Ters dönen araçtan fırlayan Fahrettin G. ile İbrahim Y. dereye düştü.

Bu sırada Sarıpınar yolu üzerinde sohbet eden vatandaşlar, kazayı görüp jandarmaya bildirdi. Vatandaşlar kaza yerine gelip gençlere müdahale etmek istedi ancak iniş yolu olmadığı için ulaşmak mümkün olmadı. Olay yerine gelen jandarma, 112 ve itfaiye ekipleri gençleri düştükleri dereden çıkardı. Buz gibi sudan çıkarılıp İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Dere yatağına düşen araç ise kurtarıcı marifetiyle güçlükle çıkarıldı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.