SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de soba faciası

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen üç kız kardeşten en büyükleri hayatını kaybederken, ikisi ise hastane

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2015 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2015 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de soba faciası
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen üç kız kardeşten en büyükleri hayatını kaybederken, ikisi ise hastanede tedavi altına alındı.
Huzur Mahallesi 12. Sokak'ta oturan 20 yaşındaki Besra, kardeşleri 18 yaşındaki Melike ve 16 yaşındaki Semra Yurdakul, geceden sobaya kömür atarak yattı. Rüzgarın etkisiyle soba tüterken, odaya dolan karbonmonoksit gazı genç kız kardeşleri zehirledi. Öğle saatlerinde kız kardeşlerden haber alamayan komşuları, dairenin kapısını açtıklarında, kardeşlerin baygın vaziyette yattıklarını gördü. Kız kardeşlerden Besra ile Melike Yurkadul komşuları tarafından özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi'ne, Semra Yurdakul ise 112 ambulansı ile özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kız kardeşlerden en büyüğü olan Besra Yurdakul kurtarılamazken, Melike Yurdakul’un ise hayati tehlikesi devam ediyor. Kız kardeşlerin en küçüğü Semra Yurdakul’un sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Genç kızların olayı öğrenir öğrenmez eve gelen ağabeyleri gözyaşlarına boğuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.