SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegölspor şampiyonluğunu kutluyor

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2012 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2012 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/


 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta zorlu lig maratonunun bitimine iki hafta kala ipi göğüsleyerek şampiyonluğunu ilan eden İnegölspor'un şampiyonluk kutlamaları sokaklara taştı. İnegöl'ün dört bir yanından akın eden sporseverlerin katıldığı şampiyonluk turu renkli görüntülere sahne oldu. Üstü açık otobüsle şehir turu atan şampiyon sporcuları İnegöllüler bağırlarına bastı.

İlçe stadyumunda yakılan şampiyonluk ateşi, şehir turu ve Atatürk anıtı önündeki kutlamalarda bütün İnegöl'e yayıldı. 70'den 70'e herkesin katıldığı şampiyonluk kutlamaları muhteşem görüntülere sahne oldu. Şampiyon sporcuları taşıyan üstü açık otobüs, Tesislerden anıt önüne yaklaşık iki saatte ulaşabildi. Şampiyonluk turuna çıkan sporculara, taraftarların yanı sıra İnegöllüler de evlerinin balkon ve pencerelerinden bayrak, atkı ve meşaleler ile destek verdi.
Anıt önünde otobüsten inen şampiyonlar taraftarla kucaklaştı. Takım oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerin isimleri tek tek okunarak alkışlandı. Törende konuşan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "Özlediğimiz 2. Lig'e hep birlikte geldik. Hep birlikte 2. Lig'den Bank Asya 1. Ligi'ne doğru gideceğiz. Şampiyon İnegölspor bütün ilçe halkımıza armağan olsun" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Rica ediyorum, buradan dağılırken, hiç bir eve, araca zarar vermeden dağılalım. Şampiyon olduk, ikinci lige kavuştuk. Bunu temin eden hocalarımıza, sporcularımıza, taraftarımıza, basın mensuplarına, tabii ki yönetim kurulu başkanımıza, emeği geçen kim varsa herkese teşekkür ediyorum. Bize yakışan bundan sonra yolumuza daha hızlı bir şekilde devam etmektir. Yarından itibaren önümüzdeki yılla ilgili hesap ve kitapları yapacağız. Özellikle istirham ediyorum, bu sevincimiz kimsenin üzüntüsüne dönüşmesin. Gerçekten çok kaliteli bir takımımız var. Çok kaliteli sporcularımız var" diye konuştu.

Sazlı sözlü, çiftetellili, halaylı kutlamanın ardından şampiyonları taşıyan otobüs Park, Anafartalar, Ertuğrulgazi, Ankara ve Nuri Doğrul caddelerini takiben kulübe ulaştı.
Şampiyon olarak ikinci lige yükselme hakkını elde eden İnegölspor futbolcuları şehir turunun ardından Oylat'ta kutlamalara devam etti. Oylat Çağlayan Otel'in çok amaçlı salonunda düzenlenen kutlama programında sahne alan ses sanatçısı Sosyete Kazım, hep tiplemeleri hem de seslendirdiği parçalarla coşturdu. Futbolcu Güven Güneri ise, seslendirdiği parçalarla futbolu kadar sesinin de güzel olduğunu ispatladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.