SON DAKİKA
Hava Durumu

İnternetten tuzak kurdukları komşu kızına tecavüz ettiler!

Bursa'da sahte profil oluşturarak tuzak kurdukları komşu kızına tecavüz ettikleri öne sürülen 2'si kardeş, 3 şüpheli tutukla

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/



Bursa'da sahte profil oluşturarak tuzak kurdukları komşu kızına tecavüz ettikleri öne sürülen 2'si kardeş, 3 şüpheli tutuklandı.





Olay, bunalıma giren 17 yaşındaki N.I.'nin kızın ters ilişki sonucu gerçekleşen tecavüzü girdiği bunalım sonucu annesine anlatması ile ortaya çıktı.

Bursa'da oturan 23 yaşındaki Eyüp K., kardeşi 22 yaşındaki Fatih K. ve arkadaşları 20 yaşındaki Abdulsamet B., komşularının kızı N.l.'yi tuzağa düşürmek için internetteki sosyal paylaşım sitesinde sahte profil oluşturdu. Daha sonra komşuları olan lise öğrencisi N.L'yi 'arkadaş' olarak eklediler. Sahte profilde kendilerini üniversite öğrencisi olarak tanıtan 3 arkadaş, N.L'yi kandırarak kamera görüntüleri ve sohbet yazışmalarını kayda aldılar. Bu kayıtlarla şantaj yapan 3 şüpheli görüntüleri ailesine yollamakla tehdit ettikleri N.L. ile ters ilişkiye girdi. Olay, bunalıma giren N.L.'nin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

Polise şikayetçi olan ailenin ihbarı üzerine Eyüp K., kardeşi Fatih K. ve arkadaşları Abdulsamet B., polis tarafından gözaltına alındı. İfadelerinin ardından,'Şantaj','Tehdit've 'Yaşı küçük kıza cinsel saldırı' suçundan adliyeye çıkartılan 3 şüpheli tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.