SON DAKİKA
Hava Durumu

İstihdam ve ihracat artışı devam edecek

Kalkınma Bakanı Yılmaz, ''2013 yılı, daha iyi olacak; istihdam ve ihracat artışını devam ettireceğiz. İstikrarlı şekilde, büyümeyi d

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2012 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2012 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kalkınma Bakanı Yılmaz, ''2013 yılı, daha iyi olacak; istihdam ve ihracat artışını devam ettireceğiz. İstikrarlı şekilde, büyümeyi de sürdüreceğiz'' dedi.


 
 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 2012 yılında Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan gelişmeleri ve 2013 yılına ilişkin beklentilerini açıkladı. Bu yılın, ekonomi açısından tüm dünya için zor bir yıl olduğunu belirten Yılmaz, yaşanan küresel krizin etkilerinin  devam ettiğini söyledi.

Önümüzdeki yıl istihdam ve ihracat artışının devam edeceğini belirten Yılmaz, Avrupa'da yaşanacak nispi toplanmanın da buna katkı sağlayacağını ifade etti.

Yılmaz, önümüzdeki yıl Türkiye'nin büyümeye de devam edeceğini, ancak bu büyümenin istikrarlı ve sürdürülebilir olması gerektiğini söyledi.

''Türkiye, büyümeye devam edecek ama bir yıl çok hızlı, sonra eksi değil. İstikrarlı bir şekilde, belirli bir düzeyde büyümeyi sürdüreceğiz'' diyen Yılmaz, asıl olanın OVP'de belirlenen hedefler olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.