SON DAKİKA
Hava Durumu

Kabe'de 'referandumda evet' duası

Sosyal medyada art arda paylaşılan, Düzce’den Umre’ye giden vatandaşların, Kabe’de tavaf ibadeti sırasında Nisan ayında gerçekleşmesi beklen

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2017 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kabe'de 'referandumda evet' duası
Sosyal medyada art arda paylaşılan, Düzce’den Umre’ye giden vatandaşların, Kabe’de tavaf ibadeti sırasında Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen referandum için 'evet' duası dikkat çekiyor.



Din görevlisi Nezih Bakkaloğlu’nun Kabe'de tavaf duasının sonunda, Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen referandumda 'evet' oylarının çoğunlukta çıkması için ettiği dua sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Bakkaloğlu, tavaf duasının sonunda “Cihad meydanlarını pehlivansız bırakma Allah’ım. Bizler burada söz veriyoruz. Cihad meydanlarının pehlivanıyız Allah’ım. Güçlü bir ülke için, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir İslam alemi için evet diyoruz ya

Rabbi. Varız diyoruz ya Rabbi. Kafirlere, PKK’ya karşı evet diyoruz. DEAŞ’e karşı evet diyoruz ya Rabbi, FETÖ’cülere karşı evet diyoruz. Allah’ım senin yolunda olmaya evet diyoruz. Allah’ım dualarımızı kabul eyle, ezanlarımızı dindirme” diyerek dua etti.



Kaynak: Mynet.com / (İHA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.