SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kafam çok güzel' dedi öldü

Bursa’da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, “Kafam çok güzel” dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye g

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2015 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2015 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kafam çok güzel' dedi  öldü
Bursa’da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, “Kafam çok güzel” dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, yıl başı gecesi merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi Gür Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Saat: 03.00 sıralarında 3 arkadaşının bulunduğu eve giden 31 yaşındaki E.İ., gülerek, “Kafam çok güzel” dedi. Arkadaşlarının ‘Ne içtin?’ sorusunu cevapsız bırakan bir çocuk babası E.İ., bir süre sonra fenalaştı. Banyoya götürülerek yüzü yıkanan genç adam için arkadaşları ambulans çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ekipleri, E.İ.’nin hayatını kaybettiğini belirtti.
Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Polis, uyuşturucu ya da alkol komasından öldüğü düşünülen E.İ.’nin cesedinin bulunduğu evde yaptığı incelemede, içinde tütüne benzer malzemenin bulunduğu 4 kapsüle ey koydu. Kapsüller incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü. Genç adamın yakınları ise E.İ'nin uyuşturucu kullanmadığını ifade etti.
Genç yaşta ölen E.İ.’nin cesedi otopsiye kaldırıldı. Gürsu’da toprağa verilen E.İ.’nin ölüm sebebi otopsi raporuyla netlik kazanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.