SON DAKİKA
Hava Durumu

Kandil'de utanç fotoğrafı!

Türkiye bugün tarihi bir gün yaşadı. Murat Karayılan Kandil'de düzenlediği basın toplantısında PKK'lıların 8 Mayıs tarihinde sınır dı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2013 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2013 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye bugün tarihi bir gün yaşadı. Murat Karayılan Kandil'de düzenlediği basın toplantısında PKK'lıların 8 Mayıs tarihinde sınır dışına çekilmeye başlayacaklarını açıkladı.


CANLI YAYIN ARAÇLARI ALINMADI
Gazetecilerin isimlerini ve hangi kuruluşta görev yaptıklarına ilişkin bilgileri alan örgüt mensupları, canlı yayın araçlarının girişine izin vermeyerek, araçları geri gönderdi.
UYACAKLARI KURALLAR ANLATILDI
PKK üyeleri, basın mensuplarına uyacakları kurallarla ilgili bilgi verdi. Bölgeye konvoy halinde gidileceği, cep telefonlarının alınmayacağı, basın toplantısı saatinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.
GAZETECİLER GÜVENLİK GEREKÇESİYLE ARANDI
Güvenlik gerekçesiyle cep telefonu ve kameraların alınmadığı alanda ilginç olaylar da yaşandı. Karayılan açıklamayı yapacağı alana girmeden önce, gazeteciler didik didik arandı.
TÜRK BASINININ UTANÇ FOTOĞRAFI
Türk basınının utanç fotoğrafı olarak tarihe geçen o anlar kameralara böyle yansıdı. Gazetecilerin böyle bir görüntüye en azından engel olmaları gerekirdi. Bu durumu kabul etmeseydiler, gazetecilik imajını zedeleyen bu fotoğrafları da vermemiş olurlardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.