SON DAKİKA
Hava Durumu

Karadayı Ankara'ya götürülecek

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın 28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesine başvuru

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2013 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın 28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesine başvurulmak üzere Ankara’ya gönderileceğini söyledi.


Gazetecilerin sorularını cevaplayan Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Hakkı Karadayı ile ilgili, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gönderdiği bir talimat gereği ifadesi alınmak üzere Ankara'ya çağırılması söz konusu. Bununla ilgili yürütülen bir işlem var. Bunun dışında ilave bir bilgi yok." diye konuştu. Evinde arama olup olmadığı yönündeki soruya Mutlu, "Arama yok. Verilen talimatta da böyle bir şey yok. Sadece ifadesine müracaat edilmek üzere Ankara'ya bugün götürülmesi yönünde bir talimat var. İstanbul Emniyeti de bununla ilgili olarak evlerinden alarak Ankara'ya intikallerini sağlamak üzere." cevabını verdi.

Vali Mutlu, "Şu anda Ankara'ya götürüldü mü?" sorusunu da, "Henüz daha gitmiş değil. Ama bugün götürülecek." şeklinde cevapladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.