SON DAKİKA
Hava Durumu

Kedici Adnan Oktar'ın son marifeti!

Yazar Emine Şenlikoğlu, Adnan Oktar’ın açtığı dava nedeniyle Fas’a gitmek üzere gittiği Atatürk havalimanında gözaltına alındı. Fas’ın

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2015 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kedici Adnan Oktar'ın son marifeti!
Yazar Emine Şenlikoğlu, Adnan Oktar’ın açtığı dava nedeniyle Fas’a gitmek üzere gittiği Atatürk havalimanında gözaltına alındı.

Fas’ın  Kazablanka eyaletine gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen Yazar Emine Şenlikoğlu, pasaport kontrolü sırasında hakkında açılan bir dava olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Şenlikoğlu, gözaltı işlemlerinden sonra Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü. Adnan Oktar’ın kendisine açtığı hakaret davası kapsamında yakalama kararı verildiği öğrenilen Şenlikoğlu Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada  "Allah'tan havalimanı modern hücresi karanlık degil. Üzüldüm, çünkü gideceğim yerde çok önemli işim vardı" dedi. 56. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Şenlikoğlu, "Dinimizi kötü temsil ettiği ve bunları din adına yaptığı için dini vazifem olarak mesajları attım. Görüntülerle dinime zarar vermektedir. Buna karşı çıktığım için yazıları yazdım" dedi. Mahkeme, Şenlikoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.