SON DAKİKA
Hava Durumu

Kepenkler bugün de açılmadı

Hakkari, Tunceli ve Ağrı'da IŞİD'in Kobani saldırısını iş yerlerini hizmete açmayarak protesto eden esnaf kepenklerini bu sabah da açmadı. 

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2014 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2014 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kepenkler bugün de açılmadı
Hakkari, Tunceli ve Ağrı'da IŞİD'in Kobani saldırısını iş yerlerini hizmete açmayarak protesto eden esnaf kepenklerini bu sabah da açmadı. 

 

YÜKSEKOVA'DA KEPENKLER BUGÜN DE KAPALIHakkari’nin Yüksekova ilçesinde esnaf, IŞİD’in saldırılarını protesto etmek amacıyla bugün yine kepenk kapatma eylemi yaptı.  IŞİD'in Kobane’ye yönelik saldırıları ve dün Türkiye genelinde yaşanan protesto olaylarında, 10’u aşkın vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle ilçede kepenkler açılmadı. Eczane ve fırınlar dışında tüm kepenklerin kapalı olduğu ilçede, polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Sessiz bekleyişin hakim olduğu ilçede, önceki gün çıkan olaylar geç saatlere kadar sürerken, olaylarda zaman zaman silah seslerinin duyulması dikkat çekti.

IŞİD’in Kobani’ye saldırısını protesto etmek için, Tunceli'deki esnaf kepenk açmadı. Tunceli’de dün gece yaşanan olayların ardından, bugün kentte fırın ve eczaneler dışında hiçbir esnaf kepenk açmadı. Kent merkezinde dün yaşanan olayların ardından, bazı banka ve iş yerleri zarar görürken, sokaklarda göstericilerin polisle çatışmasının ardından kalan tahribat ve kirlilik belediye tarafından temizlenmediği için olduğu gibi duruyor. Öte yandan, dün gece yaşanan olaylarda 5 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bugün kepenkler açılmadı. IŞİD’i protesto etmek için dün başlayan olaylar nedeniyle bugün ilçede kepenkler açılmadı. İlçede sessiz bekleyiş devam ederken, polis ekipleri ise olası bir olaya karşı geniş güvenlik önlemi aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.