SON DAKİKA
Hava Durumu

Klipteki kaza sahnesi gerçek oldu!

Oyuncu Keremay’ın ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ adlı klipinin çekimleri esnasında kaza sahnesi gerçek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Oyuncu Keremay’ın ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ adlı klipinin çekimleri esnasında kaza sahnesi gerçek oldu.

Bursa’da 23 yıldır sanatsal çalışmalar yapan Keremay ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ isimli ilk albümünü çıkardı. Televizyon dizilerinde ve filmlerde rol alan Ayata, klibini Bursa’nın çeşitli yerlerinde çekmeye başladı. Klipte, uzun zamandır görüşmediği çocukluk aşkıyla yıllar sonra bir kaza esnasında tanışan Keremay, rol arkadaşına otomobille yanlışlıkla çarptı. Bir anda kendini yerde bulan Dilek Keçeciintepe, acılar içinde yere yığıldı. Çekimleri yarıda bırakan ekip, hemen yaralı oyuncuyu hastaneye kaldırdı.

Üzücü bir kaza yaşadıklarını belirten Keremay, 1 aylık çalışmanın ardından çekimleri tamamladıklarını söyledi. Keremay, klipteki kaza sahnesinin gerçeğe benzemesi için yakın mesafede otomobil frenine bastığını dile getirdi. Rol arkadaşının sol bacağından yaralandığını ifade eden Keremay, hemen araçla hastaneye gittiklerini söyledi. Keremay, “Böyle bir kazayı beklemiyorduk. Her şey bir anda oldu. Oyuncu arkadaşımızın durumu gayet iyi. Arkadaşımız iyileştikten sonra çekimlerimize devam ettik” dedi.

Klipin senaristi Yusuf Emre Kürkçü ise, rol gereği yapılan kaza sahnesinin gerçeğe dönüşmesinin kendilerini şaşırttığını belirterek, “Oyuncu arkadaşımızın herhangi bir sağlık probleminin olmaması çok güzel” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.