SON DAKİKA
Hava Durumu

Kredi kartı kaza yerine götürdü

Söke ilçesinde, 4 kişilik bir aileden 3 gündür haber alamayan yakınlarının polise başvurmasının ardından başlatılan takip Menderes Ne

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2013 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2013 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Söke ilçesinde, 4 kişilik bir aileden 3 gündür haber alamayan yakınlarının polise başvurmasının ardından başlatılan takip Menderes Nehri'ndeki son buldu.



 

Söke'de toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35) ile çocukları İrem Arslan (11) ve Eyüp Arslan'dan (7) 3 gündür haber alamayan yakınları, polise başvurdu.

Bunun üzerine başlatılan inceleme kapsamında Arslan ailesinin yaşadığı eve giden polis ekipleri, binada kimsenin bulunmadığını tespit etti.

Araştırmanın genişletilmesiyle Mehmet Arslan'ın kredi kartından son olarak 27 Ocak Pazar günü Didim Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde harcama yapıldığının belirlenmesi üzerine, Didim-Söke yolunda bulunan MOBESE ve güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı.

Arslan'ın otomobilinin, Didim Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden çıkışı sonrasında Söke istikametinde bulunan Didim'e bağlı Akköy'deki MOBESE kamerasında geçiş kaydı tespit edildi.

Söke'ye bağlı Tuzburgazı ile Didim'e bağlı Balat köyleri arasındaki Menderes Nehri Köprüsü'nde bulunan güvenlik kamerasının kayıtlarında, bir otomobilin düştüğünün görülmesi üzerine, arama çalışması başlatıldı.

Söke İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bağlı dalgıçların nehirde yürüttüğü arama çalışmasına havanın kararması nedeniyle sabaha kadar ara verilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.