SON DAKİKA
Hava Durumu

Küfürbaz iş adamı için Başbakanlık devrede

Başbakanlık Hukuk Bürosu avukatlarından Ali Özkaya, Başbakan'a hakaret içeren açıklamalarda bulunan Bursalı iş adamı Tolga Tike hakkında su

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Küfürbaz iş adamı için Başbakanlık devrede
Başbakanlık Hukuk Bürosu avukatlarından Ali Özkaya, Başbakan'a hakaret içeren açıklamalarda bulunan Bursalı iş adamı Tolga Tike hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. 

Başbakanlık Hukuk Bürosu avukatlarından Ali Özkaya gazetemize yaptığı açıklamada,  fotoğraf paylaşım sitesi Instagram üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunan Tike Halı CEO'su Tolga Tike hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve hukuki süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Tike Halı CEO’su Tolga Tike Instagram sayfasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde hakaret içeren paylaşımlarda bulunmuş ve bu durum sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı. Paylaşımlarında Başbakan’a “şeytan” yakıştırması yapan Tike, Erdoğan’a “provakatör” suçlamalarında da bulunmuştu.

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa şubesi üyesi olan Tolga Tike’nin eşi de Nilüfer Lions Kulübü üyelerinden. Tike Halı’nın Kurucusu ve Tolga Tike’nin babası olan Nuri Tike ise Bursalı Sanayici İş Adamları Derneği (BUSİAD) üyelerinden. Tweeter’daki paylaşımları görenler, Tolga Tike’den şahsen özür dilemesini beklerken üye olunan iş adamları derneklerinden de bir açıklama istiyor.

TİKE’NİN ŞEYTANCA TİCARİ UYGULAMALARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “şeytan” yakıştırmasında bulunarak hakaret eden Tolga Tike’nin, mağazasında satış alanını genişletmek için yaptığı uygulamalarsa “şeytana pabucunu ters giydirecek” türden. Tike, yalnızca otopark olarak kullanılması gereken 2. Bodrum ve mağaza önünde yeşil alan olması gereken bahçeyi de kazanç kapısı haline getirdi.

İzmir Yolu üzerinde bulunan mağazasında yalnız otopark olarak kullanımına izin verilen 2. Bodrum katında da satış gerçekleştiren Tike, mağaza girişleri için de yeşil alan olarak korunması gereken kısımları kullanıyor. Nilüfer Belediye Meclisi’nde de konu gündeme taşınırken, İlçe Belediye başkanı Mustafa Bozbey’in “Oraya işletme ruhsatı verilmedi” açıklaması akıllarda kalmıştı. Konu hakkında resmi bir uygulama yapılması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.