SON DAKİKA
Hava Durumu

Kumsala vuran utanç bugün defnedildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, ailesi ile birlikte Kanada’ya gitmek için Yunanistan’a geçmeye çalışan ancak cesedi kıyıya vuran Aylan Kurdi’n

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, ailesi ile birlikte Kanada’ya gitmek için Yunanistan’a geçmeye çalışan ancak cesedi kıyıya vuran Aylan Kurdi’nin annesi ve kardeşinin cenazeleri Kobani’de defnedildi.
Bodrum'da cesedi kıyıya vuran Zahin Kurdi (27) ile çocukları Aylan Kurdi (2) ve Galip Kurdi (3)’nin cenazeleri Suriye'nin Kobani kentine geçirilmek üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine getirildi. Cenazeler, defnedilmek üzere Mürşitpınar sınır kapısından Kobani (Ayn el Arap)'ye geçirildi. Kalabalık cenaze törenine katılan onlarca kişi cenazeler için toprak kazdı. Ölümü ile dünyanın gündemine oturan Aylan Kurdi’nin ve annesi ile abisinin cenazeleri Kobani (Ayn el Arap)’de kendi köyünde gözyaşları içinde defnedildi. Baba Kurdi, kefen içindeki oğlunun cansız bedenini gözyaşları içinde toprağa verdi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde, cenazelerin defnedildiği sırada Kurdi ailesinin akrabaları gözyaşlarını tutamadı. Cenazeler toprağa verildiği sırada yüzlerce kişi ağıt yakarken, Baba Abdullah Kurdi’nin de zor ayakta durduğu görüldü. Baba Kurdi, defin işleminin ardından bir süre mezar başından ayrılmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.