SON DAKİKA
Hava Durumu

Lastik deposunda çıkan yangında faciadan dönüldü

Bursa’da lastik deposunda mutfak tüpünden çıkan yangında facianın eşiğinden dönüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Lastik deposunda çıkan yangında faciadan dönüldü
Bursa’da lastik deposunda mutfak tüpünden çıkan yangında facianın eşiğinden dönüldü.
Olay Osmangazi İlçesi Veysel Karani Mahallesinde bir lastik deposunda meydana geldi. Lastik deposunun sahibi Erbil Bulamat’ın işyerinden ayrıldığı sırada yazıhane bölümünde kalan Alzheimer hastası babası Ersin Bulamat (70) mutfak tüpünü yakmak istedi. Bulamat’ın yakmak istediği mutfak tüpü bir anda alev aldı. Mutfak tüpünden çıkan alevler bir anda ahşap binayı sardı. Alevlerin deponun içerisindeki lastiklere sıçramaması muhtemel bir faciayı önledi. 4 ekip olarak yangına müdahale eden itfaiye ise ilk önce tüpleri dışarı çıkarmayı başardı. Baba Ersin Bulamat yangın sebebiyle şoka girdi
Lastik Deposunun sahibi Erbil Bulamat, “Kızım rahatsız olduğu için onu ziyarete gittiğim sırada babam içeride otururken tüpü yakmak istemiş. Yangın başlamış, patlama da olmuş. Bu yüzden yangın büyümüş. Babam Alzheimer hastası gidecek yeri yok, depoda benim yanımda yatıyor” dedi.
Lastik deposunun yanında evi bulunan İlyas Albayrak ise, “Ben namaz kılmak için hazırlık yapıyordum. Gelinim bağırdı. Eşim ameliyatlı. Alevlerin bizim binaya kadar yaklaşması korkuttu" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.