SON DAKİKA
Hava Durumu

LPG'li otomobil alev alev yandı

Bursa'da LPG'li otomobil çakmak girişinden yanmaya başladı. Okulun yanındaki yangında LPG tankının parlaması ve lastiklerin bomba gibi patlamas

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
LPG'li otomobil alev alev yandı
Bursa'da LPG'li otomobil çakmak girişinden yanmaya başladı. Okulun yanındaki yangında LPG tankının parlaması ve lastiklerin bomba gibi patlaması korku dolu anlar yaşattı.

Alınan bilgiye göre, yangın merkez Nilüfer İlçesi Kültür Mahallesi Gümüşdere Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki 16 FR 426 plakalı otomobil alev alarak yanmaya başladı. Çakmaklık girişinden meydana gelen kıvılcım sonrası alev topuna dönün LPG'li araçtan geriye hurda yığını kaldı. Aşırı ısınan lastiklerin patlaması zaman zaman paniğe yol açarken, LPG tankı da parlayınca korkulu anlar yaşandı. Yangın Özel Melike Pınar İlköğretim Okulu yanında yaşanırken, okulun kapalı olması muhtemel faciayı önledi. Yanan aracın yanından geçen otobüs ve geçmeye çalışan araçlar vatandaşların tepkisine sebep oldu. 10 dakika içinde gelen itfaiye alevlere müdahale etse de yangından geriye demir yığını kaldı. Aracın sahibi T.K. geç gelen itfaiye görevlilerine ve polise tepki gösterdi. Polis kendisine saldıran ve küfreden araç sahibinden şikayetçi olurken, T.K ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.