SON DAKİKA
Hava Durumu

Maliyecilerden ilginç eylem!

Bursa Vergi Dairesi'nde görevli bir grup memur, çalıştıkları binanın depreme dayanıklı olmadığını öne sürerek oturma eylemi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2014 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Maliyecilerden ilginç eylem!
Bursa Vergi Dairesi'nde görevli bir grup memur, çalıştıkları binanın depreme dayanıklı olmadığını öne sürerek oturma eylemi yaptı.

Büro Emekçileri Sendikası Bursa Şubesi'ne bağlı maliye memurları, çalıştıkları binanın güvenli olmadığını öne sürerek oturma eylemi yaptı. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan yaklaşık kırk kişilik grup, "Çalışırken ölmek istemiyoruz" sloganları attı. Grup, daha sonra basın açıklaması yaptı. Maliye çalışanları olarak mücadele edeceklerini belirten Büro Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Süleyman Ayyılmaz, "Maliye Bakanlığı'na ait binaların depreme dayanıklılık raporlarının tamamlanması ve acı gerçeğin ortaya çıkmış olması kafalardaki soru işaretlerini arttırmış ve biz çalışanların kaygılanmasına sebep olmuştur. Bugüne kadar Büro Emekçileri Sendikası olarak her zaman bu durumu dile getirdik. Önemli olan can ve iş güvenliğimizdir. Hazırlanan raporlar bizim ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi. Doğal felaketler insanları öldürmüyor. İhmaller, kaçak ve çürük yapılar insanları öldürüyor. Biz kamu çalışanları, yaşama hakkımız için bugün bir kez daha buradayız. Meydanlarda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Yetkililer sesimize kulak verinceye kadar alanları inleteceğiz. Yetkilileri facia yaşanmadan tedbir almaya çağırıyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.