SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmara'da korkutan deprem

AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre İstanbul'da hissedilen ve merkez üssü Marmara Denizi Yalova açıkları olan deprem meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2020 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2020 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Marmara'da korkutan deprem

İstanbul deprem ile güne uyandı! Edinilen son dakika bilgisine göre Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Marmara Denizi'nde Yalova'ya 3 kilometre uzaklıkta bu sabah saat 07.21'de Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 10 kilometre derinlikte gerçekleşirken, Yalova merkez ve ilçeleri ile Bursa'nın kıyı ilçelerinde de hissedildi. Öte yandan, son depremlerle ilgili açıklama yapan Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini 10.4 olarak kaydetti.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

SON DAKİKA: YALOVALILAR SON DEPREMDEN SONRA SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Merkez üssü Marmara Denizi'nin Yalova açıkları olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Kuvvetli hissedilen deprem Yalovalıları sokaklara döktü.

İşte ayrıntılar;

Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Marmara Denizi'nin Yalova açıkları olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07:21'de yerin 10.4 kilometre altında yaşanan deprem Yalova'da kuvvetli hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar korkuyla evlerinden çıkarak bir süre evlerinin dışında bekledi. Bazı vatandaşlar ise Kuran-ı Kerim okudular. 17 Ağustos Marmara Depremi'ni de yaşayan Yalova'da yaşanan deprem korku ve paniğe neden olurken her hangi bir can ve mal kaybı meydana gelmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.